Очевидка на бруталното престъпление във Варна разказа, че е видяла

...
Очевидка на бруталното престъпление във Варна разказа, че е видяла
Коментари Харесай

Очевидка на тройното убийство във Варна: Видях мъж с черни дрехи, който...

Очевидка на бруталното закононарушение във Варна описа, че е видяла мъж с черни облекла да се качва на балкона на жилището на първия етаж във съдбовния блок на ул. „ Македония “.

"Помислих, че е апаш, уплаших се и се заключих, споделя дамата.

Както БЛИЦ осведоми, по-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов даде детайлности за кървавата баня.

Той посочи, че става въпрос за двойно ликвидиране с последвало самоубийство.

"Нека хората да бъдат спокойни, няма троен палач, който да се разхожда на независимост ", успокои той.

Както медията ни писа, към 10.15 часа в сряда в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. "Македония " във Варна е станала пукотевица, приключила с жертви.

Когато отиват на място, служителите на реда откриват три натрупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.



По към момента непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали до неотдавна бурна и буйна връзка, само че те се разделили, а скоро по-късно тя почнала връзка с шведа.

В жилището на Димитър, обаче, служителите на реда откриват и цялостен военен боеприпас, поради което работят и по друга версия, с изключение на по тази за любовен триъгълник, приключил със гибел.

"Намерени са автомат, както и три револвера. Два преправени газови и един военен със заличени номера ", посочи окръжният прокурор Красимир Конов.
Назначената балистична експертиза ще уточни дали жертвите са разстреляни с някое от откритите в жилището оръжия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР