Очевидец разказа в подробности за тежкото ПТП с жертва на

...
Очевидец разказа в подробности за тежкото ПТП с жертва на
Коментари Харесай

Очевидец за ПТП-то в Пловдив: Момичето загуби много кръв, забавиха откарването й

Очевидец описа в детайлности за тежкото ПТП с жертва на " Брезовско шосе " в Пловдив през вчерашния ден.

Мехмед показва, че е изтекла доста кръв от момичето преди да го качат в колата за спешна помощ, а по-късно е имало закъснение. Той не упреква никого за случилото се, само че не е съумял да сдържи тъгата си.

" Вчера, към 17:10 часа, на " Брезовско ", до хотел " Премиер ", станах очевидец на ужасна покруса. Този път не бе забъркан моторист или джигит. Една стара дама опустоши безусловно дете, момиче и майка му. Две фамилии се почерниха от един факт, а точно нехайство. Ужасен трафик, напрежение, горещина, тапи, затворени улици, неработещ градски превоз, неработеща транспортна система. Линейката пристигна на 5-та минута, качиха ги горките хорица на колата за спешна помощ.

С детето се опитваха най-малко 4-5 минути да качат количката, а тя бе счупена, изгубиха се тези минути в безучастие. После я смъкнаха от количката и я качиха без нея, колата за спешна помощ не потегли, споделиха, че се оказва незабавна здравна помощ, още едни 7-8 минути.

Детенцето изгуби доста кръв, доста... Не се потегли към болничното заведение и в идващите минути, витално значими за живота. Понякога и една секунда е значима. Не укорявам никой, не атакувам и не упреквам..., изричам тъгата си, не мога да я арестувам повече...

Карайте лудо, не спирайте на зебри, не давайте път на сътрудници, бийте се, че са ви изпреварили, псувайте, викайте, показвайте пръсти и всевъзможни жестове, пошли! Не спазвайте дистанции и си пробвайте конските сили и мозъците на платното на булеварда, само че на следващия ден това може да пристигна и във вашия дом.

Каквото и да кажете, каквото и да кажа - един детски живот си отиде там В РАЯ и няма да се върне. Почивай в мир! Съболезнования на фамилията! Майката е добре, популярност богу! Не го поисквам и на врага си ", написа Д. Мехмед.

Междуременно под обявата стана ясно, че преди 4 години и бременна жена е била блъсната на същото място.

" Точно на тази пешеходна пътека преди 4 години ме блъснаха бременна в седми месец. Бях спряла да преминат пешеходци и начело имаше такси да завива. В същият миг един бус ме блъсна и ме прати в таксито. Чист шанс,че хората бяха минали и не стана по-лошо. В цялата обстановка беше още веднъж невниманието. Слава на Бога че с детето ми не се случи нищо от удара шийните ми прешляни са повредени. За секунда не внимание на един господин за малко не стана една огромна покруса. Времето беше топло още веднъж и трафика още веднъж ужасяващ. Той си се размина с санкция и акт и нищо повече. Материалните вреди се оправиха само че ужаса от този ден не бих го не запомнила в никакъв случай. ", споделя Петя Чокойска.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР