Очертава се това да е най-успешната протестна вълна и тя

...
Очертава се това да е най-успешната протестна вълна и тя
Коментари Харесай

Дайнов: Борисов е изолиран от собствения си народ

" Очертава се това да е най-успешната протестна вълна и тя е всенародна от 1996 година или преди този момент 1989-1990 година, тъй като митингът преподрежда метода, по който всички хора в България си мислят за политиката и ръководството ". Това сподели политологът проф. Евгений Дайнов пред " Фрог нюз ". Според него ще има предварителни избори. Този митинг трансформира полезностите на обществото, което го прави доста дълготраен, уточни той.

" Той ще промени трайно конфигурацията на властта и на публичните настроения и методите на мислене в България. Това, че той не може да си извърши краткосрочната цел да бутне Бойко Борисов, извършва даже две дълготрайни цели - едната е, че българското общество към този момент се промени или сподели във връзка митингите, че се е трансформирало, станало е европейско. Другата цел е, че този митинг най-накрая породи това внимание от интернационалната среда, което искахме ", добави Дайнов в предаването " Хоризонт за вас ".

" Те се пробват да вършат това, което вършат всички самозабравили се властнически видове - да наложат със мощ или с непукизъм, или с дебелоглав своя версия за света върху хората, която не е действителната версия за света, в който хората живеят. И хората към този момент го схванаха това ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР