Очарователното видео, което принцът и принцесата на Уелс споделиха в

...
Очарователното видео, което принцът и принцесата на Уелс споделиха в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха лично ВИДЕО от коронацията на крал Чарлз

Очарователното видео, което принцът и принцесата на Уелс споделиха в Instagram, сподели по какъв начин те опаковат багажа и бързо се качват в колата си, с цел да стигнат в точния момент за коронацията на крал Чарлз.

Принцът и принцесата на Уелс споделиха лично видео, снимано по време на коронацията на крал Чарлз. Има неповторими фрагменти, на които се вижда по какъв начин фамилията на Кейт Мидълтън и принц Уилям се събира в Уестминстърското абатство. Видеото се появи в персоналния акаунт на двойката.

Във видеото, оповестено в Instagram, се вижда по какъв начин принц Уилям и фамилията му напущат двореца Кенсингтън, кралската резиденция в западен Лондон, за коронацията.

   View this post on Instagram

Принц Уилям отваря вратата и Луис и Шарлот са щастливи да видят колите, които ще ги отведат до абатството за коронацията на дядо им. Между другото, принц Джордж не е с тях, той беше почетен паж на Чарлз и затова се е наложило да отиде по друго време.

Във видеото можете да видите по какъв начин принц Уилям се качва в колата, вдигайки непохватно кадифената си тога и по какъв начин Кейт Мидълтън слиза по стълбите, облечена в първокласната си рокля Alexander McQueen, на която след минути ще се възхищава целият свят.

Самата коронация не е във видеото, само че има няколко фрагмента на военните, крал Чарлз и кралица Камила, махащи от каретата, и фамилията на принц Уилям на път за Бъкингамския замък.

Има и фрагменти, снимани от оператор от площадката пред двореца, до момента в който кралското семейство излиза на балкона, с цел да поздрави тълпата, събрала се долу. Записан е моментът, в който внуците на крал Чарлз с екстаз следят полета на самолета.

На коронацията на дядо си принцеса Шарлот се появи със същата прическа като майка си. Тя също беше с сходна, само че по-семпла рокля. И принц Джордж изигра значима роля като паж, той беше облечен в алена униформа.

Принц Хари също участва на коронацията, само че незабавно щом тя завърши, незабавно отпътува за летището, с цел да отлети за Съединени американски щати за рождения ден на сина си Арчи. Баща му го поканил на празнична вечеря, но принцът предпочел да се върне при жена си и децата си.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР