Очарователната актриса и певица Нети спря дъха на феновете си

...
Очарователната актриса и певица Нети спря дъха на феновете си
Коментари Харесай

Нети пъхна 20-годишните в задния си джоб , ето какво може

Очарователната актриса и певица Нети спря дъха на почитателите си с невероятни извършения по йога. Тя качи клипче от нейна треноривка в обществените мрежи. Съпругата на Дони показва фантастични умения, доказвайки, че и на прага на 50-те една жено може да наподобява като богиня.

Лъчезарната русокоска, която тази година ще навърши 49, постави всичките 20-годишни девойки в джоба си, демонстрирайки невероятна форма и външност, почтена за стилния подиум.

Звездата на Народния спектакъл показа видео в своя профил в Инстаграм, на което e заела позата Саламба Ширшасана (стойка на глава с опора) дълготрайно време. „ Да смениш гледната точка “, е написала тя шеговито към видеото.

Клипчето е провокирало голям брой лайкове и цялостен куп възхитителни мнения, касаещи удивителните достижения на Нети в тънкостите на асаната. Въпросната позиция е една от главните йога пози и за нея се смята, че хармонизира както прочувственото положение, по този начин и лекува голям брой болести.

Тази поза обезпечава прилив на свежа кръв към главата и по този начин влияе директно на мозъчната активност. Стойката на глава влияе благотворно на жлезите с вътрешна секреция, укрепва в дълбочина коремните мускули и тонизира мускулите на краката, като също така усъвършенства изцяло циркулацията на кръвта.

Йогата не е единственото занимание, с което Нети поддържа форма. Актрисата постоянно разгласява на профилите си в обществените мрежи и моменти от други обичани спортни дисциплини - фитнес, плуване и пилатес.

Съпругът на Нети - 56-годишният Дони, също е прочут със пристрастеността си към източните практики. Не е загадка, че и за него йогата се е трансформирала в неотменна част от живота му отдавна насам, написа woman.bg.

View this post on Instagram

View this post on Instagram
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР