Очарователната актриса Биляна Петринска, която само преди дни се завърна

...
Очарователната актриса Биляна Петринска, която само преди дни се завърна
Коментари Харесай

Биляна Петринска показа сина си

Очарователната актриса Биляна Петринска, която единствено преди дни се завърна на огромна сцена с постановката "Калигула " навън по софийския дъжд, сподели за пръв път сина си Адриан.

Звездата разгласява фотография, на която нежно е прегърнала дребния си правоприемник и двамата се любуват на слънцето измежду зеленина, оповестяват от "Монитор ". От фрагмента, пуснат в персоналния фейсбук профил, ясно проличава, че Петринска стремително е върнала форма след раждането и наподобява зашеметяващо. Само за няколко часа под фотоса имаше хиляди лайкове и благопожелания за младата майка. Актрисата качи и кадър, на който се е навела над количката и нежно оправя одеялцето на бебето си.

Адриан се роди на 9 юни, а нежната емблема на българския спектакъл побърза да разгласи появяването му, още веднъж във Facebook, с дълго и трогателно послания.

"Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Добре пристигнал при нас, благополучие наше, и ти благодарим, че избра нас за твои родители. Обичам те, мое всичко! ", бяха единствено част от думите й тогава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР