Очарователен рибарски град в Обединеното кралство наскоро беше обявен за

...
Очарователен рибарски град в Обединеното кралство наскоро беше обявен за
Коментари Харесай

Малко посещаван рибарски град в Обединеното кралство е обявен за един от пренебрегваните скрити скъпоценни камъни в Европа

Очарователен риболовен град в Обединеното кралство неотдавна беше разгласен за един от „ скритите скъпоценни камъни “ в Европа.

В нов лист от European Best Дестинации, Стейтс в Северен Йоркшир се класира дружно с остров Пико на Азорските острови, колоритните села Виляхойоса в Испания и плаващите къщи на езерото Бокод в Унгария като една от 18-те най-специални и подценявани атракции на континента.

И в случай че в миналото сте го посещавали, както направих аз неотдавна, несъмнено ще разберете за какво. Сгушен сред две скалисти скали над Северно море, една приятна разходка в Staithes основава чувството, че сте попаднали на някаква идеализирана версия на крайбрежния живот. Дори имах шанса да хвана малко слънчева светлина като на пощенска картичка по време на моето малко, само че прелестно пътешестване.

Стейтс е същият град, който даде на откривателя на света капитан Кук, само че в този момент е дом на голям брой магазини за изкуство, положителни пъбове и висококачествени заведения за хранене. Един превъзходен метод да стигнете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР