Очаквайте разкрития, скоро ще видите. Ще бъдат хванати хора с

...
Очаквайте разкрития, скоро ще видите. Ще бъдат хванати хора с
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Съвсем скоро ще хванем хора с пари

Очаквайте разкрития, скоро ще видите. Ще бъдат хванати хора с пари, това ще се случи напълно скоро. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Пламен Георгиев, който беше определен за ръководител на антикорупционния орган, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Корупцията е в действителност отрицателно събитие, само че има метод да се бори. Съвсем скоро, безусловно до седмици, очаквайте нови и нови резултати и то доста съществени “, съобщи той. „ Започваме доста сериозна битка с корупцията. Този един месец го използвахме по доста натоварен метод “, посочи Пламен Георгиев.

„ Няма да чакате резултатите след 2-3-10 месеца, а безусловно след седмици ще стартират да „ валят “ първите резултати “, разяснява той.

„ Вече започнахме акции, в случай че погледнете политическата принадлежност на лицата, против които бяха първите акции ще си обясните какъв брой без значение действаме “, уточни ръководителят.

„ Днес се наслушах на страхотни нелепости, които ме разочароват. Толкова години съм градил престижа си и в този момент да се политиканства на мой тил - не беше почтено “, съобщи той.

„ В работата ми нищо няма да ме разколебае. Високите резултати, които сме реализирали до момента, ще бъдат пренесени в новата комисия “, сподели още Пламен Георгиев.

"Работя против корупцията, дали е ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или различен няма никакво значение и към този момент има образци за това ", сподели още Пламен Георгиев.

„ Няма да позволи някой по някакъв метод да твърди, че съм привързан с който и да е. Никога не съм бил член на политическа партия, поканен съм в министерството на правораздаването като специалист “, съобщи той.

"Защо се пропуща, че по дело, по което работих, е единственият политик, вкаран в пандиза - Митхат Табаков. Беше му свален имунитетът и лежа дейно в пандиза за корупция по отношение на публични поръчки ", сподели Георгиев.

„ Бях прокурор, който наблюдаваше досъдебно произвеждане против Ваньо Танов “, уточни той. „ Прокуратурата е открила наличието на диалога сред Ваньо Танов и Бойко Борисов, текла е инспекция, с която нямам нищо общо “, посочи Пламен Георгиев.

„ Такъв диалог не съм чул и няма по какъв начин да го чуя. Обясних го, беше осъществена инспекция и всички откриха, че няма никакви нарушавания по отношение на воденето на делото досега, в който съм наблюдаващ прокурор “, посочи той. В отговор на въпрос занимавал ли се е с следствие на Бойко Борисов, Пламен Георгиев разяснява: „ Никога, нямало е подобен сигнал “.

Попитан може ли въпросът „ ЧЕЗ “ може да влезе в работата на Антикорупционния орган той уточни: „ Всеки проблем може да попадне в полезрението ни, в случай че се подаде сигнал, в който се показват нарушавания на лица, които заемат високи длъжности в страната. Ако има такива доказателства, дано бъдат предоставени- ние ще ги проверим “.

„ Не мога да кажа кого ще предложа за комисията, а единствено визията за тези, които ще бъдат препоръчани. Ще помисля и за Николай Николов, той също е влиятелен човек, само че не е единствено той. Вече имам визия, познавам всички, които работят в тази сфера. Аз ще преценява кой да предложа за комисията, депутатите не могат да ми кажат, разяснява Пламен Георгиев.

„ Предстои в действителност сериозна битка с корупцията по всички равнища “, посочи Пламен Георгиев. „ Нека хората подават сигнали, ще проверим всички “, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР