Очакват се загуба на електрозахранване и закъснения на автомобилен, железопътен,

...
Очакват се загуба на електрозахранване и закъснения на автомобилен, железопътен,
Коментари Харесай

Най-новото време за Обединеното кралство: Нови предупреждения за наводнения, тъй като проливен дъжд и ветрове от 70 мили в час ще ударят Великобритания

Очакват се загуба на електрозахранване и закъснения на авто, железопътен, въздушен и фериботен превоз, защото пороен дъжд се чака да наводни домове и предприятия в южната част на Англия.

Това идва откакто Агенцията по околна среда издаде 194 сигнала за наводнения и предизвестия в Обединеното кралство, разпростряли се от Корнуол до графство Дърам.

В петък вечерта чести и тежки разпръснати се чакат дъждове в Обединеното кралство, като вятърът се усилва на запад през цялата нощ.

След това мощен вятър и дъжд ще преминат през Англия и Уелс в събота, последвани от облачно небе и мощни дъждове, Метеорологичната работа сподели.

След това се чакат ветрове със скорост до 70 благи в час в крайбрежните региони на Северна Ирландия, Англия и Уелс, сподели представител.

В неделя ще има повече вятър и дъжд и предизвестия се чакат през уикенда. Времето ще остане несигурно с прогноза за вятър и дъжд за идната седмица.

Прогнозата идва, откакто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР