Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да

...
Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да
Коментари Харесай

Рокерите налазват Добрич

Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да дойдат за откриването на Мотосезон 2018 – Добрич, проведено от Мотоклуб Орлите с поддръжката на Мотоклуб Скития Минор. Мероприятието ще се организира от 27 до 29 Април 2018, в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена.

Традиционната мотообиколка  на Добрич ще се състои на 28 Април 2018 от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през главните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към Фиш-Фиш, КК Албена. За сигурността и безаварийното прекосяване на  мотошествието ще се грижат чиновници на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич.

С водосвет и курбан ще бъдат посрещнати гостите на мероприятието, след което ще  стартира и занимателната част на програмата.

Мотористите ще показват своите мото умения в редица надпревари, като Бавно каране, Мотобол и не на последно място обичайна и запазена марка за Орлите игра – Яйцето на орела. Също по този начин ще бъдат наградени и пристигналите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и доста занимателни игри, които ще подарят на присъстващите доста смях и забавление.

Вдъхновени от концепцията на приятелския мотоклуб МК Диви Деца – Варна, които сътвориха форума " Сцена за млади реализатори Wild Child Fest “, уредниците взеха решение да дадат сцена на млади рок групи от Добрич. Първа от акцията ще бъде показана обещаващата група Плежър.  Събрали се едвам през 2012-та година към този момент имат участия в градове като Варна, Добрич, Пловдив и Троян, като през 2018-та следва да запишат и първата си авторска ария.

Вечерта ще продължи и с извънредно занимателната и положителна група Пройдоха от Варна, тези момчета несъмнено знаят по какъв начин да основат въодушевление и усмивки с музиката си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР