Очакват се до 34 градусаПрез нощта времето ще бъде предимно

...
Очакват се до 34 градусаПрез нощта времето ще бъде предимно
Коментари Харесай

Летни температури в събота

Очакват се до 34 градуса

През нощта времето ще бъде най-вече ясно и безшумно. След среднощ и в ранните утринни часове се чака формиране на ниска облачност и мъгли, основно в източните елементи на България. Минималните температури ще варират сред 11 и 16 градуса по Целзий, като в столицата София се чакат към 12 градуса.

Утрешният ден ще донесе слънчево време в цялата страна. Вятърът ще бъде слаб, като в източните региони ще се усили до сдържан, духайки от югоизточна посока. Максималните температури ще доближат впечатляващите 29 до 34 градуса по Целзий, а в Русе термометрите ще отчетат към 34 градуса.

Планинските области също ще се радват на  слънчево време . Очаква се слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. На височина 1200 метра оптималната температура ще бъде към 26 градуса по Целзий, до момента в който на 2000 метра надморска височина живакът ще се изкачи до към 18 градуса.
Черноморие
По Черноморското крайбрежие времето ще бъде най-вече слънчево, с възможност за мъгли и ниска облачност в утринните часове на някои места. Вятърът ще бъде до сдържан, духайки от югоизток. Максималните температури ще се движат сред 23 и 25 градуса по Целзий. Температурата на морската вода ще бъде сред 22 и 23 градуса, а вълнението на морето се чака да бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР