Очакват ли българите гостите им да събуват обувките си? Този

...
Очакват ли българите гостите им да събуват обувките си? Този
Коментари Харесай

Очаквате ли гостите ви да се събуват?

Очакват ли българите гостите им да събуват обувките си?

Този въпрос провокира развълнуван спор в обществените мрежи, откакто профилът на българското председателство в Туитър пусна пост за българското гостолюбие.

В рубриката " България в 30 обстоятелството " създателите пишат, че сънародниците ни са доста гостоприемни и не чакат всякога да носите дарове, когато им отивате на посетители. " Но домакините ще са щастливи, в случай че свалите обувките си на входа ", прибавят насоките.



Оказа се, че този съвет е възмутил мнозина.

" Тук ще би трябвало изрично да се разгранича:). А фотографията сигурна е показателна за разцвета на българската автомобилна промишленост ", написа някогашният вицепремиер Ивайло Калфин.

" Опитах се да си показва какво ще се случи в главите на тези чуждоземци, които хал хабер си нямат за България и в чиито показа обликът на тази европейска страна ще се построи в началото през ето такива дребни осведомителни стрели от достоверни, държавни източници ", написа Мария Касимова в " Площад Славейков ".

" КОЙ СЕЛЯНИН Гражданско отделение ПИШЕ ТОЯ САЙТ??? Как па не ви е позор, кълна се ", написа във фейсбук Letiashtata Kozilla Erato.

" Пляскането в самолети също не би трябвало да пропущат ", " Нищо не загатват за дупки на чорапите. ", прибавят други консуматори.

Очакваме да чуем и мнението на читателите ни мненията под текста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР