Очакваното първо попълнение на ЦСКА за 2024 година Олаус Скарсем

...
Очакваното първо попълнение на ЦСКА за 2024 година Олаус Скарсем
Коментари Харесай

Скарсем пристигна в София за подпис с ЦСКА

Очакваното първо попълнение на ЦСКА за 2024 година Олаус Скарсем към този момент е в София, написа " Тема Спорт ". 25-годишният норвежец е кацнал следобяд на Летище София и до часове би трябвало да подпише контракта си с " алените ".

Както е известно, от " Армията " са постигнали съглашение с Розенборг, като ще платят към 900 хиляди лв. за правата му. Остава да бъдат конкретизирани последни елементи с играча и той ще бъде разгласен публично като ново попълнение на ЦСКА.
 Скарсем знае по какъв начин се печелят титли
Скарсем знае по какъв начин се печелят титли

Ето визитката му

Олаус Скарсем е младеж на Розенборг, като има два интервала чартърен в Ранхайм и Кристиансунд, а в последните две години и половина е с съществена роля в най-титулувания норвежки отбор. През миналата акция записа 19 участия с 2 гола и 3 асистенции, въпреки че в нейното начало се възстановяваше след интервенция от херния. Грандът от Тронхайм обаче не се показа приемливо и приключи шампионата едвам на девета позиция.

Скарсем има едно присъединяване, гарнирано с гол, за младежкия народен тим на Норвегия до 21 години. Договорът му с Розенборг бе до декември 2024 година и точно от това се възползва ЦСКА, защото футболистът навлезе в последната година от договора си и норвежците рискуваха да го изтърван без пари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР