Очаквано в голямото дерби от 12-тия кръг на Серия А,

...
Очаквано в голямото дерби от 12-тия кръг на Серия А,
Коментари Харесай

Ювентус надделя над Милан в голямото дерби на Италия

Очаквано в огромното дерби от 12-тия кръг на Серия А, хегемонът в Италия Ювентус не срещна изключително огромни проблеми и победи с 2:0 Милан на неговия " Сан Сиро ". Гостите поведоха с гол на Манджукич, а Игуаин си създаде дузпа в края на полувремето, само че я изпусна, като удари греда. Роналдо удвои през втората част, а за похлупак Игуаин беше изпъден в края на мача. Пълни детайлности от срещата научете в SPORTLIVE.BG.
Преди мача
Шампионът Ювентус продължава мощната си серия в италианското състезание. Играчите на Масимилиано Алегри позволиха първа загуба за сезона във всички шампионати през седмицата. Тогава те бяха надиграни от Манчестър Юнайтед на " Ювентус Стейдиъм " в Торино след късен поврат и 1:2.
Към момента " остарялата госпожа " има единствено едно тъждество в Серия А и са безапелационен водач с 31 точки - три повече от Наполи и мач по-малко.
Милан продължава да играе на приливи и отливи в Серия А. Момчетата на Дженаро Гатузо сега са на четвъртата позиция с 21 точки и са в серия от три следващи победи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР