Очаквано решение на ръководството на Ботев Пд след споразумението -

...
Очаквано решение на ръководството на Ботев Пд след споразумението -
Коментари Харесай

Фенове на Ботев Пд ще гледат дербито на Колежа

Очаквано решение на управлението на Ботев Пд след съглашението - без гостуващи почитатели на пловдивските дербита. От клуба оповестиха, че почитателите на " канарчетата " ще могат да гледат мача на видеостена на Колежа.  " След съглашението сред Ботев и Локомотив, гостуваща аудитория на стадион " Локомотив " в неделя няма да бъде допускана.В тази връзка, управлението на " жълто-черния " Клуб взе решение да сложи видеостена на стадион " Христо Ботев ", където почитателите на " канарчетата " да гледат мача и да поддържат обичания тим.

Видеостената ще бъде сложена на терена на стадион " Христо Ботев ", с лице към централната естрада, където ще бъдат настанени последователите.

С оглед дребното разстояние сред двата стадиона, мощната поддръжка от трибуните на " Колежа " сигурно ще даде подтик на " жълто-черните " футболисти в дербито.

За да бъдат изпратени уместно, рейсът с играчите и треньорския щаб на " канарчетата " ще мине през ул. Богомил до стадион " Христо Ботев " към 16:30ч. в неделния ден - директно преди идването си на " Лаута ".

Вратите на стадион " Христо Ботев " ще бъдат отворени в 17 часа за всички почитатели. Допълнителни детайлности ще бъдат оповестени в утрешния ден.

Ела на " Колежа " и поддържа Ботев в първия мач за сезона! " ", написаха от клуба.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР