Очаквано, председателят на ГЕРБ в парламента, д-р Даниела Дариткова води

...
Очаквано, председателят на ГЕРБ в парламента, д-р Даниела Дариткова води
Коментари Харесай

Дариткова води листата на ГЕРБ-СДС в Смолян |

Очаквано, ръководителят на ГЕРБ в Народното събрание, доктор Даниела Дариткова води листата на канидатите за депутати на лоалицията ГЕРБ-СДС.

„ Направили сме листа от хора с благоприятни условия, с експертиза в разнообразни аспекти на публичния и политическия живот и тя ще е от изгода за жителите на района “, съобщи след регистрацията в районната изборна комисия в Смолян Дариткова. По думите й ГЕРБ в Смолян потегля от позицията на изпълнените предизборни задължения в този мандат. Тя осведоми, че в пътна инфраструктура на региона за мандата са вложени над 100 млн. лв., в просветителната инфраструктура – над 20 млн. лева, в бент. „ Пловдивци “ – 31 млн. лева Във водния цикъл на Смолян
към 90 млн. лв. са в развой на инвестиция. „ Бяхме поели ангажимент за отварянето на Граничен контролно-пропусквателен пункт Рудозем. Там са вложени и не престават да се влагат близо 40 млн. евро. Предстои
завършване на плана. Ангажиментът за опазването на здравето, който касаеше отваряне на инвазивна кардиология, беше изпълнен още в първата година от мандата. И още едно изпълнено заричане е опцията тук да се образоват медицински сестри. Областната болница в Смолян подписа контракт и е база за образование на експерти по здравни грижи към Тракийския университет. Всичко това ни дава съображение да поемем нови задължения, тъй като ние сме готови и ще надградим постигнатото в полза на жителите на Смолянска област “, акцентира доктор Дариткова.

Водач на листата е доктор Даниела Дариткова, ръководител на ПГ на ГЕРБ и народен представител от 2009 година, в четири Народни събрания.

Втори е Недялко Славов - икономист, регионален шеф на Смолян и общински началник на Политическа партия ГЕРБ – Златоград.

Трети в листата е доктор Красимир Събев - анестезиолог и депутат в 44-то Народно заседание (гражданска квота).

Четвърти е Владимир Солаков – общински началник на Политическа партия ГЕРБ в Девин и някогашен зам.-кмет на община Девин.

Пета е Екатерина Гаджева – инженер-еколог, шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда в Смолян и общински консултант (гражданска квота).

Шеста в листата е Мария Семерджиева – педагог-психолог, шеф на Регионалното ръководство на образованието и общински консултант.

На седмо място е Денислав Костов - икономист, шеф на регионалната дирекция на Държавна фирма “Земеделие “ и общински консултант.

На осмо място е Иван Кънев – икономист и общински водач на Съюз на демократичните сили в Смолян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР