очаквано победи Б36 Торсхавн с 3:1 в мач от третия

...
очаквано победи Б36 Торсхавн с 3:1 в мач от третия
Коментари Харесай

ЦСКА е само на един мач от групите на Лига Европа

очаквано победи Б36 Торсхавн с 3:1 в мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. " Червените " бяха безспорен любимец още преди дуела и се класираха на плейоф за влизане в групите, където ще се изправят против спечелилия от Базел - Анортозис. Срещата е идващия четвъртък (01.10).
" Червените " изиграха мощно първо полувреме, в което означиха два гола посредством Али Соу и Георги Йомов, чието попадение бе дебютно с екипа на столичани. През втората част тимът на Стамен Белчев смъкна фрапантно оборотите и позволиха попадение в 61`. Все отново в 83` влезлият като запаса Жул Кейта оформи крайното 3:1.

 Има ли инфектирани с ковид в ЦСКА преди евромача на алените? Има ли инфектирани с ковид в ЦСКА преди евромача на " алените "?
Днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде конференция, след което дружно с тима се насочи към базата в Панчарево за лагер...
Преди мача
Българският отбор е абсолютният любимец за срещата, само че неколкократно техният треньор акцентира, че няма да допусне никакво подценяване, тъй като в дуелите от Европа всичко е допустимо.
Трябва да се има поради, че Б36 към този момент се оправи с 3 отбора. Отборът от Фарьорските острови преодоля поредно Сейнт Джоузефс (Гибралтар) след победа с 2:1 като посетител, Левадия (Естония) след 2 цялостни обрата и продължения, както и Дъ Ню Сейнтс (Уелс) след гол в последните секунди на продълженията и последвали осъществявания на дузпи.
От своя страна ЦСКА продължава тежката си стратегия от по два мача на седмица, като също така и във вътрешното състезание има конфликти против грандовете. След като игра против Лудогорец преди дни, то в неделя на отбора следва мач с Локомотив (Пловдив).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР