Очаквано Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение Задържане

...
Очаквано Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение Задържане
Коментари Харесай

Очакваното с Албен, който намушка до смърт мъж в Слънчев бряг, се случи!

Очаквано Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на Албен Юлианов, който наръга и умъртви 60-годишен мъж в Слънчев бряг в сряда вечерта, предава кореспондент на Burgas24.bg .

Жестоко ликвидиране бе осъществено към 20.30 ч. на 28 септември в уличка, ситуирана зад ресторант " Джани " и постройките " Палм Резидент " и " Кристал " в курортния комплекс. До случая се е стигнало след спречкване и сборичкване. 49-годишният Албен, който е престъпно проявен, намушка съдбовно в региона на гърдите 60-годишния мъж от село Оризаре.

Дошлият на място медицински екип единствено установил гибелта на наръгания.

След случая Албен е напуснал местопроизшествието. Юлианов е арестуван наоколо до РСПБЗН - Несебър в Слънчев бряг – запад. Иззет е ножът, с който е осъществено намушкването.  

По време на днешното съвещание Окръжен съд – Бургас откри, че в тази ситуация са налице кумулативните предпоставки, планувани в закона, за взимане на най-тежката мярка за неотклонение във връзка с обвинения. За закононарушението, за което е упрекнат Албен Юлианов, е планувано наказване " Лишаване от независимост " от 10 до двадесет години и е тежко съзнателно по смисъла на закона.

Всички събрани на този стадий доказателства еднопосочно обосновават съмнение за авторството на действието, за което на Юлианов е повдигнато обвиняване. Според съда, с оглед високата степен на социална заплаха на действието и тежестта на повдигнатото обвиняване са налице визираните в закона учредения - риск обвиненият да се укрие и да извърши друго закононарушение, в случай че не бъде арестуван.

Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване или протестиране в тридневен период.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР