Очаквано или не, едно от най-популярните имена, влезли в Игри

...
Очаквано или не, едно от най-популярните имена, влезли в Игри
Коментари Харесай

След ''Игри на волята'': Бояна Генова съжалява само за едно единствено нещо!

Очаквано или не, едно от най-популярните имена, влезнали в " Игри на волята " - Бояна Генова, напусна риалитито. Това се случи след елиминационен дуел с Наско от тима на Траките. 

Това обаче, което изуми феновете, е, че Бояна би трябвало доста мощно в конкуренцията с Наско, като даже натрупа първична преднина. Нещо повече - тя я натрупа с лазене, което би трябвало да е много мъчително за човек с контузена ръка.

Именно това стана мотив доста от феновете да се съмняват, че Бояна въобще е имала болки и да я заподозрят, че е бягала от борби и е търсила страдание. 

Истината обаче се оказа напълно друга - Бояна се мобилизирала за борбата, като цената, която платила, била прекомерно висока. Всъщност ние го и видяхме. На финалната права в тестването с ловенето на кукички, мощна болежка пронизваше болната ѝ ръка. 

Пред ежедневник тя признава, че без значение от развоя на борбата с Наско, тя е щяла да си тръгне от " Игри на волята ". Нещо повече - тя агитирала членовете на нейното племе да я предлагат. " Все отново, състезател с контузия не може да стигне надалеч ", изяснява тя.

Въпреки това обаче Бояна е удовлетворена, че се е впуснала в това предизвикателство. " Победих себе си, победих страховете си. Бях всеотдайна и себе си. Излязох с чест и достолепие ", има вяра тя.

Що се отнася до пререканията с Марешка русокосата инфлуенсърка е безапелационна, че не таи неприятни усеща към нея. " Напротив, тя е доста сладка. И както споделих, и в този момент си пишем понякога и когато е в София се виждаме ", споделя Бояна.

Единственото, за което е съжалявала, е, че не могла да покаже физическите си благоприятни условия поради контузията. 

Източник thumbnail: Игри на волята/Бояна Генова

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР