Очаквано или не, един от големите фаворити в Като две

...
Очаквано или не, един от големите фаворити в Като две
Коментари Харесай

Възпитание, труд и любов: Победителят Фики за баща си, за Капките и авторитетите

Очаквано или не, един от огромните любимци в " Като две капки вода ", Фики, сграбчи премията в осмия сезон на шоуто. " За мен равносметката е, че имах достойнството да подражавам 12 неповторими артисти, да изпея 12 невероятни песни, да изпитам страст, която до момента не съм изпитвал ", написа спечелилият Фики в Instagram. 

Виж още: Драматичната история на Димитър Маринов: Осиновеният артист споделя за биологичните си родители

Фики впечатли и почитателите на поп-фолка, и всички, които са надалеч от този род със своята невзискателност, възпитанието си, както и безспорния гений, труда и сериозността към всяко предизвикателство, които показва във всички епизоди на шоуто.

Виж още: Фънки за Фики: Да захапеш подобен залък... би трябвало доста храброст

" Работата е в основата на всяко едно нещо, което се получава добре. И в " Капките " е по този начин - преди всичко е трудът, след това любовта към облика, който подготвяш, даже и да наподобява неосъществим за теб, и не на последно място - уважението към публиката, към която е адресирано осъществяването и която ще го оцени. Разбира се, и геният е значим, само че триумфът се крие в това човек да бъде непрекъснат и да прави всичко по силите си, с цел да реализира своите цели ", показа Фики в изявление за " България през днешния ден ".

Виж още: Майката на Сузанита я поддържа обществено и разгласи: Няма по-смела постъпка от нейната!

Фики споделя, че първоначално се е тормозил от цялото жури. Опасявал се от рецензиите, които биха били на база на мнението за него като цяло. " Най-вероятно самата ми душeвност по този начин е привикнала - да отвръщам по този метод. Но популярност Богу, в това предаване всички са доста обективни, дават доста почтени оценки. Господин Ковачев е един страховит човек, който имах достойнството да ме прави оценка. Силно оценявам всичко, което чух от него, както и от господин Халваджиян. Това са персони, които постоянно споделят нещата такива, каквито са. Ако има повече хора като тях в нашата страна, хора с тяхното отношение към живота, към разпоредбите, към работата, сигурно ще живеем по-добре ", споделя Фики. 

Виж още: Няма кой да спре свободната Андреа: Певицата подвигна полата си посред централна улица в София

По време на шоуто видяхме нееднократно сълзи от горделивост в очите на бащата на Фики, Тони Стораро. Именно по тази причина и той беше измежду звездите, получили грамота по време на финала на Капките. " Аз се гордея с него, доста се веселя, че той също е горделив с мен. Баща ми е един страховит артист, който ще остане вечно в историята на музиката, и се надявам самоуверено и ловко да ходя по неговите стъпки, да върша положителни песни и да се развъртвам в моята сфера ", споделя за татко си Фики.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР