Очакванията за нови успехи притесняват световния шампион по вдигане на

...
Очакванията за нови успехи притесняват световния шампион по вдигане на
Коментари Харесай

Карлос Насар: Които са се надявали да бъда хванат с допинг, ще останат разочаровани


Очакванията за нови триумфи тормозят международния първенец по повдигане на тежести Карлос Насар. Той е убеден, че допинг свадите в българските щанги са останали в предишното. Това съобщи пред bTV 19-годишният национал, чиято нова огромна цел е злато на олимпийските игри в Париж през 2024 година

" Щях да съм доста отчаян, в случай че не бях постигнал своята цел. Бях съвсем сигурен, че ще реализира международната купа. ", разяснява Насар, който победи в кат. до 81 кг. в Ташкент (Узбекистан) предишния декември.

" Никога няма да бъда заловен с допинг. Които са се надявали да бъда заловен, не знам и аз по какви аргументи, ще бъдат разочаровани. Българският народен тим по повдигане на тежести е срещу допинга. ", съобщи първенецът.

Насар изрази страдание, че България загуби семейството на 100-о европейско състезание по повдигане на тежести, което трябваше да се организира в София през април. Заради правосъдни борби и невписване в съда на новото управление, европейската централа ни лиши шампионата и започва процедура по търсене на различен уредник.

Снимка: Lap.bg

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР