Очакванията са мандатът на Продължаваме Промяната“ да не бъде изпълнен.

...
Очакванията са мандатът на Продължаваме Промяната“ да не бъде изпълнен.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов хвърли кърпата: Очакваме мандатът на ПП да не бъде изпълнен


Очакванията са мандатът на „ Продължаваме Промяната “ да не бъде изпълнен. Такава прогноза направи на влизане в Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов.

Председателят на групата на „ Продължаваме Промяната “ в Народното събрание Андрей Гюров от своя страна съобщи, че на този стадий диалозите не престават.

„ Очакваме всеки, който желае да окаже поддръжка за държавно управление, да беседва с нас. В 17 часа ще стане ясно “, сподели Гюров на влизане в Народното събрание.

Днес от 17 часа президентът Румен Радев ще одобри на „ Дондуков “ 2 номинирания за министър-председател Асен Василев, който би трябвало да показа плана си за кабинет.

Подкрепа от 121 депутати за кабинета „ Василев “ към момента няма, съобщи през вчерашния ден претендентът за министър председател.

През последната седмица представители на „ Продължаваме Промяната “ разговаряха с „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия в търсене на нужните 121 гласа за съставяне на парламентарно болшинство.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР