Очакванията на Продължаваме Промяната са в рамките на следващата седмица

...
Очакванията на Продължаваме Промяната са в рамките на следващата седмица
Коментари Харесай

Очакванията на Продължаваме Промяната са в рамките на следващата седмица да има правителство

Очакванията на " Продължаваме Промяната " са в границите на идната седмица да има държавно управление. Това разгласи съпредседателят на партията Асен Василев в студиото на " Събуди се " по Нова телевизия. Все още обаче не е достигнато до точката да има подписано съдружно съглашение или връчен мандат. 

Той уточни, че към момента се прецизира структурата на Министерския съвет. Идеята обаче е всеки от съдружните сътрудници да има вицепремиер. Самият Василев ще е предлагането на Политическа партия за финансов министър.

" Надявам се на следващия ден към края на деня да имаме текст, който да можем да обсъдим с другите партийни водачи. В понеделник или вторник да стартират процесите по доуточняване на всички текстове и напредването им към партийните органи за приемане на мандат за сключване на съдружно съглашение ", добави Василев.

Коментар от Василев пристигна и за броя на министерствата. Все още не е ясно дали ще има такова за държавните сдружения. 

" Има разнообразни оферти, концепцията е да са едно или две повече, като някои от министерствата се разделят. Едно от тях е за електронното ръководство. То ще дръпне структури от разнообразни ведомства ", сподели съпредседателят на Политическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР