Очакванията на хората бяха, че като се смени властта, главният

...
Очакванията на хората бяха, че като се смени властта, главният
Коментари Харесай

До шест месеца Гешев ще е сменен, убеден Николай Радулов

Очакванията на хората бяха, че като се смени властта, основният прокурор или ще бъде по някакъв метод изпъден или даже ще бъде отмъстително зрелищно задържан, както той правеше с някои обвинени - това не може да се случи. Това съобщи пред Нова телевизия зам.-председателят на Комисията по вътрешен ред в Народното събрание проф. Николай Радулов.

Ако ние вършим по този начин, каква е разликата сред нас и предходните ръководещи, запита риторично той.

По негови думи евентуално до шест месеца в случай че самичък не си подаде оставката . След това съгласно Радулов евентуално ще бъде заменена и структурата на прокуратурата.
 Иван Демерджиев: Има над 10 сигнала против основния прокурор Иван Гешев
Иван Демерджиев: Има над 10 сигнала против основния прокурор Иван Гешев

За укриване на документи, за служебно въздействие

Относно жестокото той уточни, че е мъчно да се реши по до момента известната информация какъв е бил замисълът. Радулов изрази съмнение, че става дума за похищение с искане за по-сериозен откуп . Вероятно обаче нещо се е объркало, когато са отвличали дамата - евентуално тя ги е разпознала.

Той уточни, че в последните месеци сходни закононарушения се ускоряват. Според него не става дума за елементарен обир, завършил с ликвидиране. Версията му е, че причинителите са се подготвяли за похищение, само че нещо се е объркало.

Радулов бе безапелационен, че би трябвало да има промени в Министерство на вътрешните работи. Той към този момент е разговарял за това с вътрешния министър Бойко Рашков през вчерашния ден. По негови думи е належащо нарастване на броя на районните инспектори и на служителите на реда на терен. По този метод престъпният контингент ще е под наблюдаване.

" Възраждане " към болшинството: Гешев ще падне не с молби, а с дейности

Мнозинството изпадало в тотална демагогика без да предлага нищо в конкретика
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР