Очакването в демократичната общност за предизборна коалиция на Демократична България“

...
Очакването в демократичната общност за предизборна коалиция на Демократична България“
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Очакването на демократичната общност за коалиция между ДБ и ПП е много високо. -

Очакването в демократичната общественост за предизборна коалиция на „ Демократична България “ (ДБ) и „ Продължаваме Промяната “ (ПП) е доста високо. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ на бТВ някогашният народен представител от Демократична България Антоанета Цонева.

Според нея няма съществени причини, че в случай че двете обединения се явят настрана на парламентарните избори на 2 октомври, ще се изгубят гласове. Според нея това ще влее в допълнение сила у колебаещите се гласоподаватели.

Очакването на хората, които стоят зад европейския избор на България, е за мощна политическа мощ, уверена и уверена, която да в профил ГЕРБ от водаческото място, съобщи Цонева.

Според нея общото явяване на Демократична България и Политическа партия ще докара изрично до поръчка за първото място на изборите. Това неизбежно ще енергизира гласоподавателите от демократичната общественост. Ще притегли и още хора, които се двоумят, само че ще гласоподават за политическата мощ, която изрично ще в профил ГЕРБ. Със сигурност ще докара до доста добър резултат, ще даде опция тази политическа настройка първа да образува кабинет, счита Цонева.

Тя изрично отхвърли опцията за ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи, като изрази вяра да не се разрешава на ГЕРБ да получи първия мандат след изборите.

Антоанета Цонева разяснява и терзанията, че ще се откри мотив да не бъдат употребявани машините за гласоподаване, като бъдат върнати хартиените бюлетини. Ние се намираме във форсмажорни условия и в случай че по някакви аргументи форсмажор докара до това да не бъдат употребявани машините, това ще е еднакво на атентат на изборния развой, сподели Цонева. Тя добави, че все още има написани периоди и в случай че ЦИК ги съблюдава, няма да има проблем с машинното гласоподаване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР