Очакването на обществото е за пълен управленски мандат, коментира в

...
Очакването на обществото е за пълен управленски мандат, коментира в
Коментари Харесай

Цветанов: Общество очаква пълен управленски мандат

Очакването на обществото е за цялостен управнически мандат , разяснява в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов импортирания през днешния ден от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление поради неуспех в бранша на сигурността. По думите му, политическите рецесии постоянно водят до отклонение от поетите задължения по секторни политики и осъществяването на цялостната четиригодишна управническа стратегия дружно с " Обединени патриоти ".

 
От ГЕРБ регистрират резистентност в държанието на опозицията - избор на съмнение при започване на българското европредседателство и в края му. Цветанов чака парламентарният ръководител Цвета Караянчева да насрочи изключително съвещание другия вторник за дебатите, а самото гласоподаване да бъде в края на седмицата .

 
Той означи, че макар някои недостатъци в обособени секторни политики, този избор е изцяло неудобен , не кореспондира с упованията на хората , само че парламентарната група ще отговори аргументирано на тезите на опозицията в пленарната зала. В Министерство на вътрешните работи подхващат нужните ограничения за ограничение на сходни гафове, като тези, посочени в претекстовете на Българска социалистическа партия, потърсена е и лична отговорност от лицата, които упражняват надзор, уточни Цветан Цветанов. Той не счита обаче, че към сегашния миг още кадрови промени ще решат политическите искания на социалистите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР