Очакваната с огромно нетърпения мегабитка за титлата в полусредна категория

...
Очакваната с огромно нетърпения мегабитка за титлата в полусредна категория
Коментари Харесай

Отложиха мегабитката между Джеф Хорн и Терънс Крауфорд

Очакваната с голямо нетърпения мегабитка за купата в полусредна категория сред първенец Джеф Хорн (18-0-1, 12 KO) и топ кандидата Терънс Крауфорд (32-0, 23 KO) бе отсрочена заради травма в ръката на британеца, която той претърпя по време на спаринг среща при започване на седмицата.

Двубоят сред двамата боксьори трябваше да се организира на 14 април в Лас Вегас, само че в този момент по всичко наподобява, че това няма да се случи. Според промоутъра на Крауфорд, Боб Арум, забавянето на срещата няма да е толкоз дълго и дуелът може да се организира на 19 май или при започване на юни, защото травмата на Крауфорд не е сериозна. Арум също по този начин добави, че боксовата галавечер си остава на същото място - в Лас Вегас.

"Терънс си контузи ръката по време на спаринг в Колорадо Спингс. Свързахме се с най-хубавите лекари и направихме ядрено-магнитен резонанс и за благополучие няма скъсване на някое от сухожилията. Лекарят предложи две седмици отмора, а по-късно той би трябвало да бъде подготвен да продължи подготовката си. Най-вероятно ще пренасрочим срещата за края на май или началото на юни, само че всичко зависи от по какъв начин Терънс усеща ръката си ", съобщи Арум.

В боксовата галавечер на 14 април бяха включени и още две срещи за трофеи, които се чака в този момент също да се съобразят с травмата на Крауфорд и да останат част от събитието. В първата от тях първенеца на WBO в категория супер-петел Джеси Магдалено (25-0, 18 КО) трябваше да пази купата си срещи кандидата Исак Догбо (18-0, 12), а във втората първенеца на IBF в категория супер-муха Джервин Анкаяс (29-1-1, 20 КО) трябваше да премери сили с кандидата Джонас Султан (14-3, 9 КО).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР