Очакваме с нетърпение 19 юли, защото тогава ще можем да

...
Очакваме с нетърпение 19 юли, защото тогава ще можем да
Коментари Харесай

Бионсе, Цар Лъв, Spirit и една нова песен от саундтрака на филма

Очакваме с неспокойствие 19 юли, тъй като тогава ще можем да забележим новия прочит на анимационната класика " Цар Лъв ".

Вълнуваме се да разберем и по какъв начин ще звучи Нала с гласа на Бионсе, изключително след през вчерашния ден, 10 юли, откакто чухме новата, истинска и вдъхновяваща ария на Бионсе за идната игрална версия на " Цар Лъв ".

" Spirit " e и първият сингъл от идния албум The Lion King: The Gift на певицата, с песни, повлияни от кино лентата.

" Това не е просто албум, а кино в звуков тип ", споделя Бионсе за The Lion King: The Gift, като добавя, че това е нов метод за описване на истории.

" Исках да направя освен това, в сравнение с да събера сбирка от песни, въодушевени от кино лентата. Това е комбинация от жанрове, повлияни от темп енд блус и поп, до хип-хоп и афро-бийт ".

Бионсе споделя, че всяка ария е написана по този начин, че да даде опция на всеки да влезе в приключението с въображението си, до момента в който слуша нови модерни тълкования.

В неотдавнашно изявление режисьорът на " Цар Лъв " Джон Фавро пък разкри, че Бионсе е написала и изпълнила " Spirit " с голямо неспокойствие и напълно в духа на продукцията. За основаването на " Spirit " певицата е работила с Ханс Цимер и Lebo M.

В допълнение към албума на Бионсе през днешния ден, 11 юли, Disney издават и истинския саундтрак за новия римейк на анимационния филм. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР