Очакваме с голямо нетърпение Спайдърмен: Далече от дома, не само

...
Очакваме с голямо нетърпение Спайдърмен: Далече от дома, не само
Коментари Харесай

Киану Рийвс, The Eternals и ще участва ли актьорът във филма

Очакваме с огромно неспокойствие " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", освен тъй като доста харесваме героя, само че и тъй като филмът ще ни даде тенденция за идната фаза от киновселената на Marvel.

The Eternals ще бъде един от идващите филми, които ще забележим, и всичко сочи към това, че още през 2020 година ще имаме тази опция. Към момента попълненията във кино лентата са Анджелина Джоли, Ричард Мейдън и Кумейл Нанджиани.

Според MCU Cosmic, не какъв да е, а Киану Рийвс е почнал договаряния, с цел да взе участие в The Eternals. Не е ясна ролята, за която договаря, както и дали ще подпише контракт, само че това несъмнено ни се коства добра вест.

Ако тези информации се окажат правилни, артистът най-сетне ще влезе в киновселената на Marvel. Според Screen Rant, това е трябвало да се случи по-скоро, тъй като Рийвс е преговарял за ролята на Йон-Рог в " Капитан Марвел ".

Натовареният му график обаче е направил присъединяване му във кино лентата невероятно и даде поле за изява на Джуд Лоу. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР