Очакваме от камионите повече неща от всякога - да са

...
Очакваме от камионите повече неща от всякога - да са
Коментари Харесай

Кой казва, че тежките камиони нямат стил?

Очакваме от камионите повече неща от всеки път - да са ефикасни, икономични, екологични, многофункционални, съвременно оборудвани, безвредни, удобни, умни... Новите машини имат собствен темперамент и жанр, които могат да показват в цялост само паралелно до другите си събратя, с цел да подчертаят неповторимите си качества и характерности. И те търсят тази борба, тъй като знаят преимуществата и мощните си страни.

В взаимозависимост от метода, по който планирате да ги ползвате, в дефилето на тежкотоварни коли на летище Лесново ще откриете модели, основани за характерните Ви потребности. От 7-ми до 9-ти юни там ще се организира интернационалното ревю TRUCK EXPO 2018, което за втора година ще покаже най-хубавото в света на тежката автомобилна промишленост. След триумфа на ревюто през 2017-та, международните автомобилни колоси са още по-нетърпеливи да покажат най-новите си модели тежки и лекотоварни коли, рейсове и профилирана техника, масла, аварийни елементи, сервизно съоръжение и всичко, от което браншът има потребност.

Може и да се изненадате, само че мястото се зарежда с голяма сила и мощност на хилядите конски сили, събрани на едно място. Ще забележим камиони с неповторим и моден външен тип, извънредно първокласен интериор и високотехнологични усъвършенствания, включени в общоприетото съоръжение на машините. Запознатите незабавно са разпознали характерностите на новата гама на DAF CF / XF – носители на премията Камион на 2018-та година, които българската аудитория ще има опция да види премиерно на TRUCK EXPO. Холандският производител има и още един мотив за горделивост, защото отбелязва своята 90-годишнина.



И като на празник, ще показа на летище Лесново 5 машини от сериите DAF XF, DAF СF, DAF LF, с обща мощ от 2100 к.с. и над 370 куб.м. обща товаровместимост. Новостите са на всички места – мотори с нараснала мощ, нова скоростна кутия ZF TraXon - 12-степенна, с в допълнение повишен въртящ миг, круизна скорост с по-ниски обороти (900-950) – все промени, които обезпечават успеваемост и спестовност на гориво. Като приказваме за невисок разход, DAF слага нови стандарти с FT XF 480 SC, който може да измине 7500 км. с едно зареждане на резервоара. Или както означават експертите, компанията в този момент прави най-голямата си стъпка към понижаване на разхода за последното десетилетие. Към това да прибавим кабината Super Space Cab, софтуерните системи за ръководство и сигурност, новата климатична апаратура вътре в кабината и още един куп други екстри, марката в действителност има какво да покаже.

Транспортната успеваемост и комфорта при пътешестване са водещи в моделите, които тази година ще показа и MAN. Германският производител ще показа новият TGX Efficient line3, Moдел 2018г. в две конфигурации, съобразени с другите характерни потребности на клиентите. Но по-важното е, че тези машини изразходват до 2 л. по-малко гориво и по този метод облекчават както портфейла, по този начин и околната среда. След като горивото съставлява съвсем 1/3 от разноските на превозвачите, то понижаването му с 6.35% в новия модел, по отношение на предшественика му, ще бъде оценено от водачите.

TGX Efficient line3 идва с 6-цилиндров мотор MAN D26 със система Common Rail, с голям брой нововъведения и усъвършенствания, които му разрешават безпроблемно да покрие екологичния стандарт EURO 6. Системите за дейна сигурност - за спешно прекъсване, поддържане на лентата за придвижване и различаване умората на лидера вършат ръководството на този камион леко и удобно. На TRUCK EXPO 2018 немският производител ще покаже още самосвал със задно разтоварване и размер на надстройката към 19,6 м3, както и комбинирана автобетонпомпа с разпределителна стрела с 24 m. достигаема височина и автобетоносмесител.

TRUCK EXPO 2018 ще отвори порти от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново и ще показа най-новите модели тежкотоварни коли на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, лекотоварни машини на FORD, ISUZU, MITSUBISHI, PEUGEOT, VOLKSWAGEN, както и ремаркета и полуремаркета, сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании. Изложението се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР