Очакваме като цяло ръст на гласовете за ДПС от чужбина

...
Очакваме като цяло ръст на гласовете за ДПС от чужбина
Коментари Харесай

Мукаддес Налбант: ДПС винаги е поддържало идеята за програмно правителство

" Очакваме като цяло растеж на гласовете за Движение за права и свободи от чужбина и от страната. Имаме вяра да бъдем много по-силна парламентарна група ".

Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Мукаддес Налбант, претендент за народен представител от Движение за права и свободи.

Представителят на Движение за права и свободи съобщи, че съставянето на устойчиво държавно управление зависи от първите три политически сили, а придвижването би подкрепило ръководство, което е устойчиво, което има стратегия, а във връзка с ГЕРБ претендентът за народен представител изрази мнение, че стилът и методът на ръководство на тази партия би трябвало да бъде заменен.

Мукаддес Налбант акцентира, че Движение за права и свободи няма да се откаже от полезностите на либерализма, само че би направила взаимни отстъпки единствено в името на националните ползи на България, когато става дума за договаряния сред партиите. Тя добави, че никой не трябва да не помни, че политиката е изкуство на компромиса и без разговор нищо няма да се реализира за положителното на страната.

Политикът напомни, че партията постоянно е поддържала концепцията за програмно държавно управление.

За качествени промени в областта на образованието Мукаддес Налбант, експерт по тематиката, е уверена, че са нужни хора, които доста добре познават системата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР