Очакваме жените да внесат разум по света и в България.

...
Очакваме жените да внесат разум по света и в България.
Коментари Харесай

Димитров, КНСБ: Дано тези избори дадат принос в добра посока

Очакваме дамите да внесат разсъдък по света и в България. Дано тези избори дадат принос в добра посока. Това съобщи ръководителят на КНСБ Пламен Димитров по време на срещата с претендентите за депутати от " Възраждане " Искра Михайлова и Деян Николов, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Меморандумът ни е в обществено икономическия проект. От името на работещите българи ние сме заложили основни цели като допускане на номиналния напредък през идващите 4 години, който да пораства с 12-15 милиарда на година. По дребни растежи ще са през 2023 -2024 година, само че по-късно ще бъде възобновен. Годишно по 6, 7 милиарда ще има, с които да се вършат политики като растежи на заплатите, с цел да стигнем равнища като 67, 68 % ", означи Димитров.

Той и означи взаимната борба на синдикатите и " Възраждане " в областта на енергетиката. " Ние сме подготвени да я водим до дъно с цел да можем да запазим въглищната енергетика и да подсигурява енергийната самостоятелност на страната ни. Не сме съгласни, че няма пари за развиване ", бе безапелационен ръководителят на КНСБ.

" Това, което " Възраждане " съумя да покаже в Народно събрание в доста динамична и комплицирана политическа обстановка беше, че ние сме способни да водим разговор. Показахме, че може да стоим зад думите, които споделяме. Смятаме, че сме сложили добра основа за диалози със синдикатите и бизнеса. България се намира в такова състояние, че без разговор няма да можем да се оправим. Дълго време слушаме обещания, които биват забравени след месец ", сподели депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова. 

Тя даде образец с тематиката за енергетиката. " Започна отсрочване на решенията по контракта за Плана за възобновяване. Истината е че без поддръжка от синдикатите нямаше да се оправим само че дружно с позициите ние направихме нещо революционно. Това направихме по Плана, който се занимава с 56 % с енергетика и в частност с унищожаването на въглищната енергетика ", добави Михайлова.

" Не знам какъв брой потребно щеше да бъде да има образувано държавно управление, излъчено от предишния парламент, поради позициите, които се пазят от другите партии. Тепърва ни предстоят сложни години, а ние сме потвърдили, че отстояваме дела и можем да се борим до победа. Начинът на връзка е образец за разговор ", добави претендентът за депутат.

" Ние сме изоставаща страна. Важно е какъв проектобюджет ще бъде импортиран. Ще пазиме значително вашите цели. Може да кажем, че да това е посоката, без да мига да посоча цифрите. Има огромна разлика дали средства ще дойдат от оптимизация на бюджета или от недостиг. Вярвам, че нещата могат да се случат уравновесено ", сподели Николов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР