Очакваме до около час да започне изместването на автобуса, за

...
Очакваме до около час да започне изместването на автобуса, за
Коментари Харесай

От последните минути: Министър Нанков изключи категорично една версия за страшната трагедия на "Тракия"

Очакваме до към час да стартира изместването на рейса, с цел да може в петъчния ден да осигурим естествена пропускливост на Автомагистрала „ Тракия “. Това сподели районният министър Николай Нанков по отношение на злополуката с рейс на Автомагистрала „ Тракия “, представен от " Фокус ".

„ АПИ и поддържащата компания „ Автомагистрали “ дружно с Министерство на вътрешните работи, „ Пътна полиция “ и пожарната осигуриха оптимално бърз достъп на колите за спешна помощ за транспортиране на потърпевшите в случая “, уточни той.

„ В 12.00 часа АПИ стартира дейности по блокиране на автомагистралата, в началото с пренасочване на трафика. В 13.30 съумяха да разрежат мантинелите дружно с пожарната, с цел да обезпечат придвижване в една лента, с цел да може да стартира отпушването на образувалата се 7-км колона “, изясни министърът.

„ Движението на „ Тракия “ е извънредно затруднено, прави се в една лента, в посока София “, посочи Николай Нанков.

„ Според анализите инфраструктурата е в извънредно положително положение от позиция на асфалтово покрие, маркировка, мантинели. Пътната инфраструктура не е причина за трагичния случай “, съобщи министърът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР