Очакваме днес понижение на температурите и преминаване на дъжда в

...
Очакваме днес понижение на температурите и преминаване на дъжда в
Коментари Харесай

СТУД И СНЯГ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА! Температурите падат до...

Очакваме през днешния ден намаляване на температурите и прекосяване на дъжда в сняг по високите полета. Това съобщи пред Никол Станкулова синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология в Българска академия на науките Анастасия Стойчева.

"В Добрич и Силистра към този момент превалява сняг. Най-студено бе утрото тази заран в Разград, към -1 градус ", добави тя. "В планинските региони ще има най-вече сняг. През нощта против понеделник и понеделник денем ще има по-голяма снежна завивка, която може да доближи до 10 сантиметра ", сподели Стойчева.

"Във вторник и сряда най-ниските минимални температури ще са към минус 5 градуса, а денем ще се доближават към нулата ", добави синоптичката. "Към сряда ще завали дъжд, ще задуха и южен вятър. Не е изключено да се образуват и поледици ", предизвести Стойчева. Никол Станкулова прикани всички водачи да карат деликатно и да се преценяват с метеорологичните условия. Най-голямо внимание и акцент в предизвестието си синоптичката отдели на понеделнишкото утро, когато снегът се чака да е натрупал.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР