Очакваме да се разболеем от настинки през зимата, но този

...
Очакваме да се разболеем от настинки през зимата, но този
Коментари Харесай

Защо моята кашлица и настинка не спират?

Очакваме да се разболеем от настинки през зимата, само че този сезон наподобява доста хора в действителност се борят да се отърват от подсмърчането си.

Дали има изключително дългогодишен вирус, който циркулира, просто хващаме ли бъгове един след различен, или тази некадърност да се отърсим от зимните болести е просто резултат от понижен имунитет след пандемията?

Рон Екълс, почетен професор по бионауки в университета в Кардиф и някогашен шеф на Центъра за елементарни настинки, споделя, че зимата е най-вероятният интервал от годината за настинки – изключително откакто децата са се върнали на учебно заведение и детска градина и вирусите се популяризират елементарно измежду тях, а по-късно техните родители.

„ Също по този начин има повече настинки през зимата и влажното време ни задържа на закрито, а влагата оказа помощ на вирусите да оцелеят по-добре “, прибавя той. „ Има недоволства за безкрайни настинки и това може да се дължи на голям брой инфекции или на това, че сме по-запуснати и уплашени по това време на годината след пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР