Очаквам зад мен да застанат всички хора, които мислят. Аз

...
Очаквам зад мен да застанат всички хора, които мислят. Аз
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП-ДБ в Пловдив Ивайло Старибратов: Очаквам зад мен да застанат всички хора, които мислят

Очаквам зад мен да застанат всички хора, които мислят. Аз не мисля, че е редно да се търси мощна партийна поддръжка, не смятам, че да се споделя на хора за кого да гласоподават, е задоволително почтително към тях, съобщи претендентът на ПП-ДБ Ивайло Старибратов, който по данните все още отива на балотаж с Костадин Димитров от ГЕРБ.

На въпрос на „ 24 часа “ какво ще стане, в случай че съперникът му потърси партийна поддръжка за втория тур и я получи, Старибратов въпреки всичко даде поръчка, че ще има диалози с други партии. „ Аз не споделям изрично, че няма да диря партийна поддръжка, а че това ще става очевидно и намерено. Ако целите не съответстват, аз нямам срещу да седнем на диалози, само че не и да си вършим ангажименти някъде “, сподели той.

Старибатов добави, че е не може да изясни изцяло преднината на претендента на ръководещата от години Пловдив партия. „ Считам, че има някаква инерция, която продължава с години, и че измененията се случват много постепенно в страната. Не зная по какъв начин можем да се борим с тази инерция “, съобщи той.

Той се е надявал след възбраната на машинното гласоподаване целият електорат да излезе да гласоподава, само че това не се е случило. „ Ученическата почивка е тази, която понижи изборната интензивност. Но сякаш хората са удовлетворени от живота си, щом не излизат да гласоподават “, сподели още претендентът на ПП-ДБ. Според него Пловдив е бил празен през днешния ден, открил го, до момента в който се разхождал из града. Репортер на „ 24 часа “ го попита ниската изборна интензивност в Пловдив не значи ли, че хората просто не са припознали собствен претендент измежду 18-те кандидати, и той позволи, че това е допустимо. „ Може и това да е, хората да не са припознали личността, за която биха дали своят вот “, добави Старибратов.

Той чака най-малко 10 на 100 по-висока изборна интензивност на втория тур.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР