Очаквам всички политически сили да ме подкрепят. Това заяви ,

...
Очаквам всички политически сили да ме подкрепят. Това заяви ,
Коментари Харесай

Проф. Габровски очаква подкрепа от всички партии

" Очаквам всички политически сили да ме поддържат ". Това съобщи, съобщи БГНЕС.

„ Решаването на няколко рецесии е съществена цел за мен. Абсолютно всички имена съм избрал без значение, по съвест. Ще видите, че няма да има човек, по който да има коментар по неговото име. Те са експерти в своята област “, сподели проф. Габровски.

Според него е обикновено партиите да имат своите несъгласия, само че той ще предложи 7 тематики за единодушие.

„ Партиите имат своите разнообразни визии по разнообразни тематики. Това е напълно обикновено, помни времената, когато имаше единствено една партия и всички бяхме съгласни. Нормално е да иман своите противоборства по разнообразни тематики. Ще предложа 7 тематики, по които ние всички би трябвало да се съгласим и да вървим по тях напред. По останалите може да има препирни и да си продължи естественият политически живот “, сподели проф. Габровски.

Коментирайки кандидатурата на Драгомир Захов и дали поради нея може да получи поддръжка и от „ Продължаваме промяната “, той акцентира, че не е правил никакви пазарлъци с никого, изключително във връзка с претендентите за министри. Според него положителните експерти могат да имат допир с разнообразни партии по време на своята кариера.

„ Хората, които са в Министерски съвет са там поради положителното си име и високия си професионализъм. Очаквам всички политически сили да ме поддържат. Ако се загърби тесният себелюбив интерес, чакам този кабинет да бъде определен с цялостно болшинство “, добави претендентът на ГЕРБ-СДС за министър председател.

Проф. Габровски счита, че третият мандат не е алтернатива. „ Има доста неясноти на кой ще бъде връчен. Ще сътвори условия да се приказва за някакви сделки “, сподели той.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че подсигуряват цялостна поддръжка в зала. „ ГЕРБ за следващ път прави своя избор да сложи интереса на страната над всичко “, акцентира тя.

Атанасова съобщи, че хората желаят консенсус и чакат от депутатите да свършат работа.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР