Очаквам в предстоящата кампания за избори за Европейски парламент да

...
Очаквам в предстоящата кампания за избори за Европейски парламент да
Коментари Харесай

Радев: Време е дневният ред на партиите да се срещне с дневния ред на обществото

О чаквам в идната акция за избори за Европейски парламент да чуем изчерпателен спор за бъдещето на Европа. Нека всеки, който претендира да съставлява България в Екологичен потенциал, да съобщи ясни позиции за това по какъв начин ще способства за напредъка на целия Европейски Съюз, само че и за отбраната на нашите национални ползи по огромните тематики.

Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев.

Той добави, че акцията за избори за народен парламент не би трябвало да заглушава и измества изцяло дебата за бъдещето на Обединена Европа.

" Това е извънредно значимо за България ", сподели той.

Радев посочи, че общество чака изчерпателен политически спор.

" Очакваме по-малко черен PR и повече хрумвания за бъдещето на страната. Всяка партия би трябвало да съобщи по какъв начин вижда това бъдеще, по какъв начин ще направи България по-успешна и за какво желае властта. Крайно време е дневният ред на партиите да се срещне с дневния ред на обществото. То чака от политиците съответни отговори по какъв начин ще бъдат решени наболелите проблеми ", сподели още президентът, представен от.

И добави, че чака Европейски Съюз да се ангажира по-активно с одобряването на правилата на демокрацията и спазването на човешките права, на правовата страна в страните от Западните Балкани, които са декларирали своите упоритости за присъединение към Европейски Съюз.

" Днес, в Деня на Европа, дано си пожелаем Европейски Съюз, който още по-активно се ангажира и способства още по-ефективно за развиването на страните членки, който продължава да гради своето единение върху правилата на демокрацията и мира ", разяснява Радев.

Президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили и вицепрезидентът Илияна Йотова сервираха цветя пред Паметника на Незнайния боец в столицата във връзка отбелязването на 79-ата годишнина от успеха над нацизма във Втората международна война.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР