Очаквам утре решението на Народното събрание. Почти на 100% съм

...
Очаквам утре решението на Народното събрание. Почти на 100% съм
Коментари Харесай

Караджов разкри коя ще е първата задача на АПИ

Очаквам на следващия ден решението на Народното събрание. Почти на 100% съм уверен, че ще бъде позитивно и ще решим казуса на всички пътуващи през прохода „ Витиня”. Това съобщи вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов, който посети пътния сектор. По-рано сутринта в региона имаше протестиращи водачи на ТИР-ове, недоволни от пътните условия.

„ Имах опцията да видя до каква степен сме се докарали като страна и това е поради десетилетия безучастие. Не мога да си обясня заради каква причина пътища, които се употребяват за тежък трафик, са в това положение. Абсолютно непроходими и непригодни за тежкия трафик. Първото задание, с което ще се заеми АПИ, ще бъде сериозен ремонт на сектора. Срам и срам е това. Имах опция да видя по какъв начин хората отиват на работа всекидневно. Като на война е- все ден отиват, а не знаят дали ще се върнат живи, тъй като пътят не е безопасен”, добави той.

Протестиращите водачи на ТИР-ове от своя страна допълниха, че чакат решение за пътя още на следващия ден.

„ Получихме обещанието, че ще бъдат взети ограничения и най-малко в едната посока ще бъде пренасочен трафикът. За разлика от всички останали министри, за първи път някой се качи на камиона с нас и ни обърна внимание. Подкрепяме ви, само че желаеме резултати. Без резултати всички ще сме пред Народното събрание с камионите”, сподели един от протестиращите водачи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР