Очаквам много труден мач, защото ще се изправим срещу най-добрия

...
Очаквам много труден мач, защото ще се изправим срещу най-добрия
Коментари Харесай

Шимунджа преди Андерлехт: Ще се справим, ако играем умно

„ Очаквам доста сложен мач, тъй като ще се надигнем против най-хубавия клуб от Белгия във етапа на елиминациите. “

Това сподели треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа преди първия конфликт от елиминационната фаза на Лигата на конференциите против белгийския Андерлехт.

Наставникът уточни, че шампионската купа в България е приоритет, само че той има вяра, че в случай че играят съсредоточено, разградчани могат да продължат напред.

„ Най-важното е да мислим мач за мач и да бъдем най-хубавите в утрешния дуел. Много е значимо да не мислим за проблемите на Андерлехт, а по тази причина ние да бъдем най-хубави на терена. Единственото, което знаем е, че са най-големият тим в Белгия. Знаем, че са доста нападателен тим и ние се приготвяме за това “, уточни той.

„ Трябва да бъдем доста умни. Те играят по друг метод. Всички футболисти са подготвени да играят, в това число и Пипа, който към този момент има нужното равнище да бъде на пейката. Всички сме дружно и имам вяра, че ще се оправим. Всеки клуб среща рецесия от време на време, това е обикновено, само че когато срещаш такова огромно име, би трябвало да си подготвен. За мен по-важно е да станем първенци, в сравнение с да продължим напред. Това ни е главната цел, само че това не значи, че на следващия ден ще сме отпуснати. Участваме и в трите надпревари - шампионата, купата и Европа. Във всички тези шампионати желаеме да спечелим ”, добави Шимунджа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР