Очаквам логична и светкавична политическа реакция на партия „Атака“ и

...
Очаквам логична и светкавична политическа реакция на партия „Атака“ и
Коментари Харесай

След като Борисов обяви, че е готов да воюва с Русия, Сидеров спи ли или е готов да нападне пръв братушките?

Очаквам разумна и светкавична политическа реакция на партия „ Атака “ и персонално на Волен Сидеров. Уверението, че са се разбрали с сътрудник Буда „ като мъже “, към този момент не ми е задоволително след днешните заявки за замесване на България във война против Русия. Ако Волен Сидеров не напусне незабавно тази управническа коалиция, значи, че хаванските пури са по-ценни от правилата. Здравият разсъдък от дълго време е изключен като алтернатива, само че времето за политическо тестване настъпи.

Ти си на ход, Сидеров! Това е твоят Видов ден, а след него ще бъдеш повече от никой..

Имам сътрудници, приключили военното учебно заведение във Велико Търново, когато това място беше същинско и произвеждаше мислещи и знаещи хора. Лидери с умения, офицери, готови по съветски стандарт за водене на военни дейности в отбрана на своята страна. Днес на това място, наричано „ военно учебно заведение “, има тръни и бодили, змии и гущери. Там се образоват натовските ни офицери, които сега на завършването си на процедура напущат военният строй. Логичен и изцяло натурален избор! Политически предначертан и аргументиран.

Кои тогава са натовските ни офицери? Ами тези, същите, подготвени дружно с мен по съветски стандарт, който прочее е надалеч по-сериозен от натовският прилаган в родината ни. Сигурно има сериозна причина за това!? Да я оставим настрани.

По-важно е да знаете, че натовските ни офицери получили всички удостоверения за НАТО, които са на основни позиции, не са непознати за мен хора. Не би трябвало да са непознати и за вас, тъй като и по времето на комунизма, и през днешния ден, българските офицери са си единствено български и нито един политик не може да им повлияе. Воинска традиция, която политиците не познават! Уверявам ви.

Не познавам български офицер, който в персонален или различен диалог да е дал знак за подготвеност за война против Русия. Нещо повече – няма подобен. Причините не са политически, нито експертни, най – малко идеологически. Общувам с доста хора. Не са подчинени и на боязън или сляпо русофилство. Напротив. Ако има съветофили в ръководството на страната, те към този момент са първи натовци, тъй като тяхната цел е краденето на пари, а това е ненаказуемо във властта.

За разлика от тях, българските офицери знаят доста добре по какъв начин да водят война, знаят кой е врагът и нямат потребност от политически наставници. Добре ще бъде, в случай че сходни политически простаци не слагат на тестване кроткият дух на експертите, тъй като не зная дали ме схващат правилно…

Николай Марков, Афера

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР