Очаквам да стане политически некоректно да се майтапиш с хората,

...
Очаквам да стане политически некоректно да се майтапиш с хората,
Коментари Харесай

Димитър Рачков искал да се откаже от сцената

Очаквам да стане политически неточно да се майтапиш с хората, предвижда комикът. Един-единствен път се е случило Димитър Рачков да желае да се откаже от актьорството. Това станало по време на огромната инфлация. В залата на театъра, където комикът се изявявал, играли 15 души, а феновете били 12.

" Това ми унищожи хъса. Реших да отпътува да бера портокали в Гърция. Бързо преодолях този подтик и не се отхвърлих от фантазията си. " Това бяха едни от мислите на Рачков, до момента в който води за пръв път онлайн лекция.

" Хуморът скоро ще се забрани! ", заяви обезпокоеното Рачков и добави - " Всички станаха доста чувствителни и поради тази политкоректност човек към този момент не може да се майтапи! ". Емблематичният артист и водещ на дребния екран твърди, че хората би трябвало да се майтапят и иронизират взаимно, само че най-вече себе си.

Рачков твърди с подигравка, че движеща мощ в неговия триумф е провинциализмът. " Аз съм упорит провинциалист! Това, което се чака от мен, е да сготвям хора от НАТФИЗ. А аз ще приказвам за това по какъв начин с възприятие за комизъм да стопиш ледовете, да скъсиш дистанцията на тежки бизнес договаряния ", споделя Рачков, имайки поради изгодите от своя клас. " Искам да съм номер 1, даже и да отегчавам. С тази цел един ден съм тръгнал от Бургас към София. "

Подсъзнателно артиста постоянно когато се среща с нови хора, подхожда с смешка. " Моето възприятие за комизъм доста ми е пособие и ме е спасявало от много обстановки " - споделя за тактиките си новият преподавател.

Господарят на ефира също поучава младите му фенове да не чакат кариерата им да бъде блестяща от раз. " Когато се катериш нагоре, не можеш да прескочиш от 2-ро до 9-ото ходило. Защото ще паднеш от 10-ото. Трябва да си минеш крачка по крачка цялата стълбичка ", разяснява артистът, който е извървял дълъг път от Сливенския спектакъл до триумфа. Бургазлията с изключение на своите тактики за завземане на публиката показа и за трудностите, против които неговите слушатели би трябвало да се изправят.

" Българинът постоянно го е боязън дали няма да се изложи, до момента в който при западняка няма такива проблеми и по тази причина там се получават нещата ", споделя Рачков. Въпреки това съгласно паметния артист българите имаме неповторимо възприятие за комизъм. " Няма на никое място другаде място, където 5 минути откакто се издъни някой политик, към този момент има анекдот, написан за това " - безапелационен е комикът. Освен да се смее на политиците Рачков плаче поради това, което са предизвикали на скъпата за него татковина.

" Загубихме 30 години, с цел да объркаме държавицата ни, вместо да я оправим. Виновни са ръководещите, тъй като разрешиха подправени кумири да влязат в света на младежите. Велики артисти и актьори, които са съдействали толкоз доста на културата, сега са на мизерни пенсии. Недопустимо е ", песимистично разяснява Рачков, за който единственото избавление на страната ни са младите. Водещият на " Като две капки вода " също подсказа няколко урока от дългогодишната си процедура на сцена, написа HotNews.

" Преди 15 години с Любо Нейков и Виктор Калев правихме шоу в заведение. Любо сподели, че скечът ми е добър, само че когато аз го изрецитирах, нямаше никаква реакция на публиката. Това, което не оценихме, е, че хората са в заведение, а не на спектакъл. " Така Рачков се е научил да се преценява с публиката.

" Никоя аудитория не си наподобява с друга ", добавя великият импровизатор. За него импровизацията е нож с две остриета - може да уцелиш десетката, само че може и да ти " отекне камбаната ".

Според артиста в България рецензията е народен спорт.

" Колкото по-дълго се задържиш на екран, толкоз повече те плюят. Когато чета мненията, постоянно си взимам записка ", споделя той. Рачков всяка заран маха от себе си отрицателното, с цел да се оправи за деня. " Стоичков в това отношение е перде. Въобще не му пука " - прибавя комикът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР