Очаквам да искат оставката ми и заради глобалното затопляне. Това

...
Очаквам да искат оставката ми и заради глобалното затопляне. Това
Коментари Харесай

Иван Гешев: Очаквам да поискат оставката ми и за глобалното затопляне

Очаквам да желаят оставката ми и поради световното стопляне. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев след съвещанието на Висшия правосъден съвет.

" Видях, че има вицепремиер по климатичните промени. Очаквам да ми изискат оставката и за световното стопляне ", разяснява той.

" В интерес на българските жители е правосъдната и изпълнителната власт да си взаимодействат. Единственият печеливш от войната сред институциите е престъпността. Прокуратурата, а, сигурен съм, и Висш съдебен съвет, ше направи всичко за едно положително взимодействие ", сподели още Гешев.

 Иван Гешев поздрави с букет новия правосъден министър, тя му отговори с искане на оставка Виж още

Още преди съвещанието той посрещна с букет новия министър на правораздаването Надежда Йорданова при влизането ѝ в постройката на Висш съдебен съвет и я поздрави за мандата.

От своя страна Йорданова му пожела да си носи отговорността постоянно, " а когато би трябвало, и да обсъдим изискванията за Вашата оставка ".

" Не се тормозете, ще обсъдим всички въпроси в полза на българските жители, този се колебая, че е забавен ", отговори ѝ Иван Гешев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР