Очаквам Борисов да пропука тази сглобка между ПП-ДБ - ГЕРБ-СДС.

...
Очаквам Борисов да пропука тази сглобка между ПП-ДБ - ГЕРБ-СДС.
Коментари Харесай

Антон Кутев: Очаквам Борисов да пропука тази сглобка

Очаквам Борисов да пропука тази сглобка сред ПП-ДБ - ГЕРБ-СДС. Това сподели някогашният представител на служебния кабинет Антон Кутев в предаването „ Тази заран “.

„ Тъй като нямаме съдружно съглашение, постоянно се опира до един обществен спор, след което сядат на лидерска среща и се договарят и схващат “, сподели политологът Цветанка Андреева

„ Съмнявам се държавното управление да изкара 200 дни. Трябва бързо да се вършат промени, а досега даже една не е декларирана. Сглобката сред ръководещите се пропуква от вътрешната страна. Миналият път Политическа партия сами се смъкнаха “, добави той.

По думите му това, че основния секретар на Министерство на вътрешните работи се назначава от президента е смяна от времето на ГЕРБ. „ През 2014 година Борисов бе министър председател. Законопроектът е импортиран от депутати на ГЕРБ “, сподели Кутев.

Тя подлага на критика кабинета за рокадата в Министерство на вътрешните работи

Той уточни, че единственото нещо, което държавното управление е поело като поредна политика е това, което се казвало в записите от съвещанието на Политическа партия за измененията в Министерство на вътрешните работи.

„ Не бих споделил, че Румен Радев има упоритост да взе участие в локалния избор. Много хора ще желаят да се закичат на ревера на Радев, с цел да бъдат подкрепени “, сподели Кутев.

Причината за изострянето на спора е желанието на изпълнителната власт да преструктурира службите

По думите му Радев няма механизъм, с който да поддържа, който и да е.

„ Не считам, че е тръгнал към политически план. В момента той е президент и извършва тези си пълномощия “, безапелационен бе Кутев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР