Очаквахме служебният премиер да даде повече информация за новите областни

...
Очаквахме служебният премиер да даде повече информация за новите областни
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не изключваме да се създаде хаос на изборите, който да блокира вота

Очаквахме служебният министър председател да даде повече информация за новите регионални шефове, само че той не го направи. Затова ние ще я дадем. Това съобщи на ексклузивен брифинг на ГЕРБ Тома Биков.

Според партията огромна част от назначените служебни министри и регионални шефове са членове или симпатизанти на Българска социалистическа партия.

"Трябва да се каже, че огромна част от министрите и зам.-министрите са с политическа украска, най-много те са членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия. Самата социалистическа партия и ръководителят Корнелия Нинова се обявява единствено с Янаки Стоилов - министъра на правораздаването и дълготраен представител на Българска социалистическа партия. Но не е единствено той - Антон Кутев, който отговаряше за медийната политика в Българска социалистическа партия, а в този момент е представител на Министерски съвет. Бойко Рашков също беше народен представител от Българска социалистическа партия ", уточни Христо Гаджев.

По думите на Биков настоящето държавно управление желае да „ изчегъртва демокрацията в България, нарушава вота на гласоподавателите.

Той изрази опасения, че идните избори ще бъдат опорочени. Не изключи вероятността да бъде провокиран безпорядък с машинното гласоподаване и да се блокират изборите.

Той беше безапелационен, че Радев няма право да употребява този кабинет като щаб за предизборната си акция.

Що се отнася до абсурда към ББР, партията ще даде специфична конференция, на която ще осветли обстановката към тази банка.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР