Очаквах повече от пресконференцията на правителството днес - вместо да

...
Очаквах повече от пресконференцията на правителството днес - вместо да
Коментари Харесай

Илияна Йотова пита защо досега правителството не е поискало смяна на главния секретар на МВР

Очаквах повече от конференцията на държавното управление през днешния ден - вместо да дадат отговори на българските жители, ръководещите зададоха повече въпроси. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява днешния брифинг в Министерския съвет.

По мотив настояването за промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Йотова попита за какво до момента кабинетът не е направил своето предложение до президента.

" Като български граждаин не станах по-спокойна от това, което чух следобяд. Надявам се българското държавно управление и Народното събрание, всички ние като институции да върнем стабилността и сигурността в страната ".

Следим всичко, което се случва в България, политическата конюнктура и тревожните сигнали, които идват от доста направления, сподели Илияна Йотова. Президентството ще излезе със мнение както за убийството на Алексей Петров, по този начин и за други въпроси:

" Към момента се въздържаме от коментар, тъй като не получаваме никаква по-определена информация от институциите, които са призвани да я дават ", посочи вицепрезидентът.

Дали е нужно привикване на Консултативен съвет за национална сигурност ще реши президентът, съобщи Илияна Йотова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР