Очаквах повече от пресконференцията на правителството днес - вместо да

...
Очаквах повече от пресконференцията на правителството днес - вместо да
Коментари Харесай

Йотова: Защо досега нямаше искане за смяната на главния секретар на МВР?

Очаквах повече от конференцията на държавното управление през днешния ден - вместо да дадат отговори на българските жители, ръководещите зададоха повече въпроси. Така вицепрезидентът разяснява днешния брифинг в Министерския съвет, съобщи Българска национална телевизия.

По мотив настояването за промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Йотова попита за какво до момента кабинетът не е направил своето предложение до президента: " Учудвам се за какво толкоз време, откакто беше формиран кабинета, не е направено предложение за промяната, в случай че не са могли да работят в екип ".

" Като български граждаин не станах по-спокойна от това, което чух следобяд. Надявам се българското държавно управление и Народното събрание, всички ние като институции да върнем стабилността и сигурността в страната ", добави вицепрезидентът.

Президентството ще излезе със мнение както за убийството на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, по този начин и за други въпроси, само че все още се въздържа от коментар, означи Йотова.

" Защото не получаваме никава по-определена информация от институцииет, които са призвани да я дават ", добави тя.

" Дали е нужно привикване на Консултативен съвет за национална сигурност ще реши президентът ", съобщи още.

Тя участва на тържествената заря-проверка във връзка 146 години Шипченска епопея в Габрово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР