Очаквах Евгени да бъде по-активен, поне към мен, това са

...
Очаквах Евгени да бъде по-активен, поне към мен, това са
Коментари Харесай

Райя от "Ергенът" разкри защо се е разочаровала от Евгени

" Очаквах Евгени да бъде по-активен, най-малко към мен ", това са единствено част от думите, които споделия Райя Куцарова, която напусна Ергенуът 2 в един от последните епизоди.

По думите ѝ, господин Генчев е бил много по-настъпателен в връзките си към Айлин, Валерия и някои от другите девойки, към които виждаме и от екрана, че са оновните фаворитки във втори сезон. Тя счита, че по този метод той е отговарял на дикретните сигнали, които те му изпращат. Тя, от своя страна, споделя, че не е настъпателна и избира мъжът да бъде по-активен що се касае до взаимоотношения.

И макар, че не видяхме доста от Райя в предаването, оказа се, че тя несъмнено има какво да ни опише. Помните ли двете ѝ срещи на пейката с Евгени. Вероятно не, тъй като продукцията ни сподели само по какъв начин сядат и по-късно... по какъв начин стават.

" Имахме два диалога, които бяха изрязани. Там си говорихме повече какво чакаме от една връзка. Имахме много сходни неща - честност, добра връзка и чуване. Той показа и че не обича прекомерно ревностни половинки. ", споделя Райя.

Защо тя се изненада толкоз, когато разбра, че не получава роза? Всъщност повода са смесените сигнали от негова страна.

" Надявах се да имаме повече време да се опознаем един различен. След това видях, че обръща вимание на други девойки, а мен не ме кани. Това ме дистанцира още повече. Ако демонстрираше сходен интерес и към мен, евентуално щях да съм доста по-ентусиазирана да се сближа с него. ", изяснява Райя.

Според нея няма смисъл да се бориш за някого, откакто той не прави задоволително стъпки към теб и не демонстрира същия интерес като твоя. Именно това е усещането, което Евгени оставя у нея по време на предаването. В последна сметка, тя има вяра, че когато срещне подобаващия човек, той ще я забележи даже и измежду 100 девойки.

Всички смятахме, че Райя и Евгени имат много допирни точки. Освне, че са пътували доста, те са рисковано настроени натури. По всичко личеше, че от тях би излязла добра двойка. Но уви, той реши да я отпрати преди да я е опознал задоволително.

" И аз смятах, че имаме доста общи неща. Преди да си потегли разказвах по какъв начин мечтаех той да свири за мен. Отивайки в това предаване си представях всякакви неща, защото желаех да се настроя за ситуацията. ", добавя тя.

Но какво в действителност е изживяла Райя по време на формата и какво в действителност ни споделят мъжете, даже когато не ни го споделят непосредствено, можете да видите в изявлението ни с нея:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР