Очаква се в края на този месец Надзорният съвет на

...
Очаква се в края на този месец Надзорният съвет на
Коментари Харесай

Как Германия гледа на офертата на Борисов за Volkswagen

Очаква се в края на този месец Надзорният съвет на Volkswagen да вземе решение дали бъдещият огромен цех на концерна ще бъде построен в Турция или в България. След редица изявления, в които се акцентираха преимуществата на Турция, немският вестник „ Ханделсблат " явно се е обърнал с въпроси към българския министър председател Борисов, давайки му опция да лобира за своята страна.

„ Еуфорията на Борисов е огромна. Той дава обещание да покаже на Volkswagen, че ще бъде „ най-лоялният сътрудник на най-големия колос в международната автомобилна промишленост " ", написа към края на обширната си публикация немският стопански ежедневник „ Ханделсблат ". Ето и още акценти от тази обява:

„ Ако се вземат поради капиталовите опасности, България е по-добро място от която и да е друга страна в района ", твърди българския министър председател Бойко Борисов в писмени отговори на въпроси, заложени му от „ Ханделсблат ". Борисов е уверен, че една бъдеща инвестиция на Volkswagen ще се отрази удобно на цяла Източна Европа, цитира го още вестникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР