Очаква се Samsung да обяви 4 модела с 4G и

...
Очаква се Samsung да обяви 4 модела с 4G и
Коментари Харесай

Официално: Galaxy Note 10 с премиера на 7 август

Очаква се Samsung да разгласи 4 модела с 4G и 5G съгласуваност

Galaxy Note 9 скоро ще има усъвършенстван правоприемник (снимка: Samsung)

Преди няколко седмици се появиха клюки, че Samsung ще разгласи Galaxy Note 10 на 7 август в Brooklyn Barklay Center. Ето че Samsung удостовери това с обява на уеб страницата си, в която се споделя: “На 7 август 2019 година Samsung Electronics ще показа нови устройства, предопределени да повдигнат свързаността на екосистемата на Galaxy до последващо ниво”.

На следващото Samsung Unpacked събитие се чака производителят да показа сматфоните Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+. Ще има 4G LTE и 5G вид на всеки телефон, което значи, че компанията ще вкара на процедура 4 модела. За първи път Samsung ще продава повече от една версия на Galaxy Note едновременно.

Samsung Galaxy Note 10 (SM-N970 за 4G LTE и SM-N971 за 5G) се чака да разполага с 6,3-инчов закривен AMOLED екран. Вариантът за пазара в Съединени американски щати ще стъпи на мобилна платформа Snapdragon 855, до момента в който съвсем на всички места другаде устройствата ще работят с Еxynos 9825.

Тройната камера, ситуирана на гърба на устройството, ще включва 12-мегапикселов модул с променлива апертура, 12-мегапикселов телефото модул и 16 мегапикселова ултра-широка камера. Galaxy Note 10 ще има ултразвуков скенер за пръстов отпечатък, вграден в екрана, и батерия 3400 милиамперчаса. Цените ще стартират от 1100-1200 $.

Samsung Galaxy Note 10+ (SM-N975 за 4G LTE и SM-N976 за 5G) идва с по-голям 6,7-инчов закривен AMOLED екран. Освен същите три датчика на главната камера, употребявани в общоприетата версия на Galaxy Note 10, моделът Galaxy Note 10+ ще разполага и с ToF (Time of Flight) датчик. Той ще се употребява за по-прецизно премерване на дълбочината за възстановяване на боке резултата при портретни фотоси.
още по тематиката
Батерията на този модел ще бъде по-голяма – 4500 милиамперчаса, като телефонът ще поддържа и 25W бързо зареждане.

Galaxy Note 10+ 5G се появи два пъти в бенчмарк проби. Verizon модел за американския пазар включваше 12 GB памет и мобилна платформа Snapdragon 855. Международната версия (SM-N976B) на телефона имаше 8GB памет и Exynos 9825 под капака.

Всички четири модела се чака да поддържат функционалност PowerShare, при която Galaxy Note 10 се обръща с лице надолу и може да се употребява като безжична поставка за зареждане. По този метод могат да се зареждат Galaxy Buds кейс и съчетаем телефон, с една спогодба – животът на батерията на хост телефона ще намалее, защото от нея ще изтича мощ към устройството, което се зарежда.

Естествено, всичките четири модела ще дойдат със стилус S Pen. Миналата година Samsung направи някои огромни промени в своята химикалка, добавяйки Bluetooth LE съгласуваност. S Pen ще отваря приложението за камерата на Galaxy Note 10 от разстояние до 30 стъпки, с цел да можем да снимаме или да обърнем камерата. Писалката също по този начин може да се употребява за надзор на стрийминга на музика или видео от телефона.

Galaxy Note 10 ще има Infinity-O дисплeй на Samsung. Това значи врязана в екрана камера за селфи, което усъвършенства съотношението екран-тяло. За разлика от други модели на Samsung, които употребяват този дизайн, при Galaxy Note 10 мястото за камерата е горе в центъра на екрана, вместо в лявата или дясната част.

Другата съществена смяна на дизайна също е обвързвана с камерата: задните камери ще бъдат инсталирани отвесно от лявата част на гърба на телефона. Миналогодишният модел имаше задни камери, ситуирани хоризонтално в горната част на задния панел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР